logo deghostwriter

De Ghostwriter

Schrijfcoaching

Schrijfcoaching

Je wilt zelf schrijven. Je wilt coaching, begeleiding naar goede teksten. En steengoed worden in wat je teksten doen met de lezer. Een schrijfcoach helpt.

Het uitgangspunt is: concreet je eerste boekmanuscript afmaken en ondertussen beter leren schrijven. Dan is een schrijfcoach in de arm nemen een goed idee. Je krijgt concrete aanwijzingen die bij jou en jouw project passen, de coach stuurt je naar het completeren van je boek. Je leert met andere ogen naar je tekst te kijken en op een gegeven moment weet je hoe je jouw lezer bij je verhaal betrokken houdt. Die kennis kun je bij volgende teksten weer gebruiken. Daarom is het coaching, daarom is het een vorm van opleiding.

Goed begrijpen is het begin en de bron van goed schrijven. – Horatius

Een ‘gemiddeld’ coachingstraject bestaat niet. Er zijn mensen die aan een paar aanwijzingen en een paar uur meelezen en commentaar voldoende hebben om zelfstandig door te stomen. Anderen beginnen bij het begin en kiezen een mengvorm tussen schrijfcoaching en ghostwriting. Daarom werk ik met strippenkaarten van 12 uur, zodat je aan het einde van zo’n reeks uren kunt besluiten om samen verder te gaan of eerst weer een periode alleen door te schrijven. Alle informatie over schrijfcoaching tref je op mijn andere website: www.flindor.nl

Hieronder is mijn e-boek ‘In 10 stappen lekker zelf een e-boek maken’ te bestellen of in te kijken.

Wil je een e-boek voor je eigen website of ben je nieuwsgierig?
Wil je jezelf uitdagen met deze aanwijzigingen? Bestel dan mijn praktische tips.

Heb je het liever in de vorm van een kleine gids, op papier? Dan krijg je die van me als we elkaar ontmoeten. Afspraak plannen?