Hoe-kan-ik-mijn-lezers-boeien?-De-Ghostwriter

De Ghostwriter

Jouw expertstatus

Jouw expertstatus

Je bent deskundig. Je beheerst een vak, meesterlijk zelfs. Wat is jouw uithangbord daarvoor? Een kennisbank of een uitgebreide FAQ?

Heb je expertise en wil je die laten zien? Dan wordt het tijd om iets met je kennis te doen. Toon aan met teksten (of video’s of podcasts) wat je in je mars hebt en bouw een directe relatie op met je lezer/sitebezoeker. Zo leert hij jouw ideeën beter kennen, er ontstaat een band. Dankzij je presentatie krijg je eerder uitnodigingen voor lezingen; je invloedssfeer breidt zich uit. Als je trainingen geeft, melden zich meer cursisten aan. Andere deskundigen zien je als een van hen. En dankzij de vragen over je verhaal doe je inspiratie op voor je volgende lezingen. Zo je leer je je doelgroep steeds beter kennen.

Ik geloof in communicatie. Door je kennis en ideeën te verwoorden, kan je er van alles mee doen. Dat vormt bruggen tussen mensen.

Is het makkelijk? Nee. Het is wel makkelijker dan het was. Je kunt veel zelf doen of uitbesteden (aan een ghostwriter zoals ik), je kunt beslissen dat je begint met een aantal kleine teksten en daarop voortbouwen. Er is van alles mogelijk.

Hieronder is mijn e-boek ‘In 10 stappen lekker zelf een e-boek maken’ te bestellen of in te kijken.

Wil je een e-boek voor je eigen website of ben je nieuwsgierig?
Wil je jezelf uitdagen met deze aanwijzigingen? Bestel dan mijn praktische tips.

Heb je het liever in de vorm van een kleine gids, op papier? Dan krijg je die van me als we elkaar ontmoeten. Afspraak plannen?