Hoe-kan-ik-mijn-lezers-boeien?-De-Ghostwriter

De Ghostwriter

Boekmanuscript

Boekmanuscript

Je boek onderstreept jouw deskundigheid. Je beheerst een vak, meesterlijk zelfs. Een eigen boek is jouw uithangbord daarvoor. En elk boek begint als boekmanuscript.

Heb je expertise en nog geen boek? Dan wordt het tijd. Een eigen boek kan op zoveel manieren voor je werken. Je laat zien wat je in je mars hebt en je bouwt een directe relatie op met je lezer. Hij leest jouw boek lekker op z’n gemak. Zo leert hij jouw ideeën beter kennen, er ontstaat een band. Dankzij je boek krijg je eerder uitnodigingen voor lezingen; je invloedssfeer breidt zich uit. Als je trainingen geeft, melden zich meer cursisten aan. Andere boekenschrijvers zien je als een van hen. En dankzij de vragen over je verhaal doe je inspiratie op voor je volgende  lezingen. Zo je leer je je doelgroep steeds beter kennen.

Ik geloof in communicatie. Boeken communiceren ideeën en vormen bruggen tussen mensen. – Jeanette Winterson

Is het makkelijk? Nee – dan had iedereen een boek. Het is wel makkelijker dan het was. Je kunt veel zelf doen of uitbesteden (aan een ghostwriter en uitgeefcoach zoals ik), je kunt beslissen dat je begint met een kleine uitgave en daarop voortbouwen. Er is van alles mogelijk.

Hieronder is mijn e-boek ‘In 10 stappen lekker zelf een e-boek maken’ te bestellen of in te kijken.

Wil je een e-boek voor je eigen website of ben je nieuwsgierig?
Wil je jezelf uitdagen met deze aanwijzigingen? Bestel dan mijn praktische tips.

Bestel e-boek

Heb je het liever in de vorm van een kleine gids, op papier? Dan krijg je die van me als we elkaar ontmoeten. Afspraak plannen?

Afspraak maken
boekmanuscript-deghostwriter-eboek-zelf-maken
Inkijkexemplaar